Paris Hilton, özel bir televizyon kanalı tarafından düzenlenen “Miss Turkey 2008” güzellik yarışmasında jüri üyeliği yapmak üzere Türkiye’ye geldi. Hilton’u görüntülemek isteyen kameraman ile yolcu yakını arasında kavga yaşandı.



STANBUL - Atatürk Havalimanı’nda, kişiye özel CIP hizmeti (prime class) ile karşılanan Hilton’a, pasaport kontrolünün ardından manken Deniz Akkaya tarafından çiçek verildi.



Gelişini çok sayıda gazetecinin takip ettiği Paris Hilton’a havalimanındaki vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.




Hilton’u görüntülemek isteyen gazeteciler ile yakından görmek isteyen vatandaşlar izdihama neden olurken, zaman zaman da arbede yaşandı.Hilton’u görüntülemek isteyen kameraman ile yolcu yakını kavga etti.




KENDİSİNİ ÇEKEN GAZETECİLERİN FOTOĞRAFINI ÇEKTİ
Paris Hilton, havalimanından ayrılmak üzere bindiği araçta, kendisini görüntülemeye çalışan gazetecilerin fotoğrafını çekti.




Türkiye'den erken ayrıldı

ÖZEL bir televizyon kanalının düzenlediği güzellik yarışmasında jüri üyeliği yapmak için Türkiye’ye gelen Hilton otellerinin varisi, şarkıcı ve top model Paris Hilton, Türkiye’den ayrıldı.
İstanbul’a gelişinde Atatürk Havalimanı’nda çıkan olaylar nedeniyle çok konuşulan Paris Hilton’un gidişinde her hangi bir olumsuzluk yaşanmadı. THY’nin tarifeli seferi ile Dusseldorf’a giden skandallar kraliçesi olarak da bilinen Paris Hilton’un Atatürk Havalimanı’nda sempatik tavırları dikkat çekti.


0 Comments:

Post a Comment



Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa