Tera Patrick





Britanyalı yahudi bir baba ve Taylandlı bir annenin kızı olarak Great Falls, Montana`da dünyaya geldi. Tera henüz genç bir kızken annesi Tayland`a geri döndü, o da babasıyla San Francisco`ya taşındı, babası tek başına kızını büyüttü.





Tera Patrick 12 yaşındayken Ford Modellik Ajansı tarafından keşfedildi ve bu ajansla bir kontrat imzaladı. Daha sonra New York City`e taşınmasıyla modellik kariyeri başladı, fakat 18 yaşına geldiğinde modelliği bıraktı ve bir okula yazıldı. 2 senelik eğitimin sonunda kayıtlı bir hemşire oldu.
Tera Patrick, Howard Stern`in TV ve radyo şovlarına sık davet ettiği ve en sevdiği konuklardan biridir.
Tera Patrick, Howard Stern`in TV ve radyo şovlarına sık davet ettiği ve en sevdiği konuklardan biridir.





1990`ların sonuna gelindiğinde Patrick modelliğe geri döndü, fakat bu sefer çıplak ve erotik çekimlerde oynadı. 1999`da Andrew Blake`in Aroused filmiyle porno endüstrisine geçiş yaptı.Defalarca Playboy ve Penthouse dergilerinin kapaklarını süslemiştir.Çeşitli yetişkin organizasyonlardan birçok ödül toplamıştır.



2002 yılında Digital Playground ile sorunlar yaşamaya başladı, parasını alamadığını iddia ederek 2003 yılında Vivid Entertainment ile 2 yıllık bir sözleşme imzaladı ve Vivid kızı oldu.





9 Ocak] 2004`te Biohazard`ın vokalisti Evan Seinfeld ile evlendi. İkili Vivid için iki film çekti. Filmlerde Tera başka kadınlarla ilişki kurmaktadır, fakat erkek olarak bir tek kocasıyla cinsel ilişkiye girmektedir.

0 Comments:

Post a Comment



Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa