Miranda Kerr





20 Nisan 1983, Sidney, Avusturalya) model. Brishbane kasabasında büyüdü. 10 yaşında modellik kariyerine başladı.



13 yaşındayken ailesi ve arkadaşlarının cesaretlendirmesiyle Dolly/Impulse modellik yarışmasına (1997) girmeye karar verdi. Bu yarışmada 1. oldu.



Ardından Gençlik Magazin Dergisi Dolly'de gözükerek artık yavaş yavaş kariyerini oluşturmaya başladı. Miranda Kerr durmaksızın çalışmaya başladı. Birçok önemli reklamda oynadı. Birçok büyük firmanın önemlı bir modeli haline geldi. Bu firmalar arasında Elle, Harper’s Bazaar and Vogue ve daha niceleri vardı ve Kerr artık günümüz dünyasında en büyük mankenler arasında gösterilmektedir.



Secret defilesinde Gisele Bundchenin yerine başmanken olarak podyuma çıkan Miranda Kerrin popüleritesi bir anda tavan yaptı. Avustralya doğumlu mankenin geçmiş yıllarda çekilen fotoğrafları internette peş peşe yayınlanırken, bir barda çekilen kareler en çok ilgi gören fotoğraflar oldu.





Miranda Kerr , İngiliz aktör Orlando Bloom ile birlikte olmaya başladı. İkili, İngiltere’nin başkenti Londra’da kol kola yakalandı. Yeni aşkıyla çok mutlu olan Miranda, “Kendimi bulutların üzerinde hissediyorum” dedi.




0 Comments:

Post a Comment



Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa