İŞTE ARAMA MOTORLARINDA İSİMLERİ EN ÇOK GİRİLEN KADINLAR...

1. Cassie Sumner



13 ocak 1983 ingiltere doğumlu fotomodel. playboy’a verdiği pozlarla ve fhm’nin seçtiği ingiltere’nin en seksi 100 kadını listesine girmesinden sonra tüm ilgileri üzerine çekmiştir. Gana’lı ünlü futbolcu Michael Essien’le birliktedir.





2. Rebecca Loos

David Beckham'ın bir zamanlar gizli bir ilişki yaşadığı Rebecca Loos, katıldığı Survivor yarışmasında vücudunu segilemekten kaçınmıyor. Formunu koruduğunu gösteren 30 yaşındaki güzel, yarışmanın ardından Londra'ya geri dönünce iç çamaşırı firmalarının aradığı isim haline geldi..




3. Kelly Brook


Asıl adı Kelly Ann Parsons, 23 Kasım 1979’da Rochester, İngiltere’de doğmuştur. Model, aktris ve sunucudur. Kelly Brook modellik kariyeri için Londra’da bulunan Italia Conti adlı okulda 3 sene eğitim görür. Brook’un modellik kariyeri 16 yaşında bir güzellik yarışmasını kazandıktan sonra başlar. Brook’un fotoğrafları kısa zaman içerisinde FHM gibi dergilerde ve En Seksi 100 Kadın listelerinde yer almaya başladı.



2006 yılında aynı FHM En Seksi 100 Kadın listesinde 6. sırada yer alır. Mayo ve spor giyim reklam kampanyalarında yarı çıplak ve çıplak pozlarıyla boy gösteren Kelly Brook, billboardlardaki resimleriyle ününü artırır. 2007 yılında Unilever Lynx vücut spreyinin yeni mankeni olur. Mtv için The Big Breakfast gibi çeşitli programlar sunar. Smallville dizisinde birinci sezonda rol alır (2001-2002). Sinema kariyeri de 2003 yılında The Italian Job adlı filmde oynadığı ufak rolle ilerlemeye devam eder. İlk başrolünü de School for Seduction adlı 2004 yapımı filmde oynar.



Diğer filmleri ise; Survival Island (Bu filmde Billy Zane ile başrolü paylaşır, 2006), Deuce Bigalow: European Gigolo (2005), Romy and Michele: In the Beginning (2005)(TV), House of 9 (2005), Three (2005) Kelly Brook şu sıralar aktör Billy Zane (Kurtlar Vadisi Irak adlı filmde Sam William Marshall rolündeki oyuncu) ile nişanlıdır.

0 Comments:

Post a Comment



Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa